×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

Kundens förtroende bygger framgång för Svantes framgång

Svante_Mats

Svante Bååth är en av Sveriges största travtränare med träning av cirka 180 hästar. Han driver företaget Travtränare Svante Bååth AB och tränar hästar åt kunder, som är av många olika slag men som alla har samma mål med hästen i centrum och att nå framgång.

I detta poddavsnitt träffar vår moderator Fredrik Berling Svante och hans affärsrådgivare Mats Norberg från LRF Konsult. De berättar hur deras samarbete ser ut och hur drivkraften ser ut i företaget för Svante och som rådgivare för Mats.

Lyssna på poddavsnittet med Svante Bååth