×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Blogg

SAM-ansökan – Optimera dina EU-stöd

LRF Konsult EU samverkan

Vi hjälper dig optimera din SAM-ansökan och tar reda på hur du på bästa sätt kan utnyttja EU-ersättningarna. Med hjälp från någon av våra drygt 200 EU-specialister får du de viktigaste tipsen för att lyckas och lär dig undvika missar som kan kosta onödiga pengar.

Gårdsstöd, förgröningsstöd, stöd till unga brukare, nötkreaturstöd, kompensationsstöd och miljöersättningar – stöden är många och söks av de flesta lantbrukare varje år. Samtidigt krävs det uppdatering och repetition kring regler inför varje tillfälle, för att ansökan ska bli rätt.

Genom att anlita oss får du all hjälp du behöver längs vägen, och vi kan också sköta din SAM-ansökan helt och hållet genom fullmakt.

Detta ingår när vi hjälper dig med din SAM-ansökan:

  • Optimerad SAM-ansökan och stödsumma
  • Genomgång av utbetalningar (från tidigare år och vad som återstår att betala ut)
  • Beräkning av årets stödsumma efter färdig ansökan
  • Kostnadsfritt underlag till ansökan om EU-kredit
  • Råd kring årets nyheter, regler och riktlinjer runt de olika stöden
  • Rådgivningsgaranti på vårt arbete som säkerställer att du får ut ditt stödbelopp

Kontakta oss direkt för att få hjälp med din SAM-ansökan och optimera dina stöd! Hitta ditt närmaste kontor här.

Lantbruksbarometern 2019  Läs om 1 000 svenska bönders uppfattning  om konjunkturen. Hämta Lantbruksbarometern