rawpixel-552391-unsplash

Driva företag

Viktiga datum att hålla koll på som företagare under 2019

Skriven av LRF Konsult |

Som företagare måste du hålla tungan rätt i mun när det kommer till många olika datum under året. När ska du egentligen göra momsdeklaration, betala F-skatt eller betala in dina arbetsgivaravgifter? För att du ska få full koll (och allt ska bli rätt) har vi tagit fram en smart skattekalender med alla de viktigaste datumen för 2019. Så här hämtar du in den direkt i din egen kalender!

Så funkar Skattekalendern 2019

Med en digital skattekalender får du snabbt koll på alla de viktigaste skattedatumen som gäller för dig och ditt företag under 2019. Du hämtar enkelt kalendern direkt till din Outlook, iCal eller Google Calendar, så synkroniseras alla datum smidigt i din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Ladda ner Skattekalendern 2019 här!

Skattekalendern hjälper dig att hålla reda på inbetalning av allt från F-skatt och särskild A-skatt till avdragen skatt och arbetsgivaravgifter. Samtidigt får du stenkoll på när just du måste betala in moms, göra momsdeklaration och lämna in arbetsgivardeklarationen. Och med notiser direkt i kalendern behöver du aldrig oroa dig för att missa något viktigt datum!

Så synkar du Skattekalendern med din kalender

LRF Konsults Skattekalender 2019 finns tillgänglig för nedladdning via länken nedan, och går enkelt att synka med de flesta program och tjänster som hanterar kalendrar i alla dina olika enheter. 

Skattekalendern 2019  Så får du koll på alla viktiga skattedatum – direkt i din kalender Hämta skattekalendern

Behöver du mer hjälp?

Om du har funderingar kring Skattekalendern, eller har någon fråga kring ett särskild skattedatum som påverkar dig under 2019 så finns vi på LRF Konsult här för dig.

Vi hjälper bland annat till med ekonomisk rådgivning, skatterådgivning, redovisning och deklarationer, och kan exempelvis berätta vilka avdrag du har rätt till eller hur du skulle kunna lägga upp finansieringen för att anställa medarbetare. Kontakta oss så hjälper vi dig!